Дівчина з Кривого Рогу зберігала дома… мертвих котів (ФОТО)

Днями у Кривому Розі стався резонансний виклик. Екіпаж патрульних отримали виклик «сімейна сварка». 52-річна заявниця повідомила, що посварилася зі своєю 27-річною дочкою і тепер не може потрапити додому, бо дівчина поводиться дуже агресивно, не йде на контакт, вигнала її і зачинилась зсередини.

поліція_Кривий Ріг

Зі слів заявниці, її дочка вже 3 роки перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Через те, що після повернення з навчання в США вона почала спілкуватися сама з собою, з тваринами, розповідала про нібито втрату своєї дитини, лікувала мертвих котів, яких приховувала вдома.

поліція_Кривий Ріг

В ході бесіди вдалося трохи заспокоїти 27-річну жінку і потрапити до квартири. Але вона спробувала втекти, вистрибнувши з вікна першого поверху, де її підхопили патрульні.

поліція_Кривий Ріг

Охоронці порядку продовжували розмовляти і заспокоювати жінку, утримуючи її так, щоб вона не зашкодила собі чи оточуючим до прибуття спеціалістів, повідомляють у прес-службі поліції.

Швидка бригада ПНД №11 попередньо встановила діагноз: шизофренія в стадії загострення та за згодою матері забрала дівчину на лікування.

Залишити відповідь