Дніпро закуповує нову комбіновану техніку

Дніпровська міська рада цього року закупить три одиниці комбінованої комунальної техніки, яка може працювати і в літній, і в зимовий час. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко. «Наприклад, якщо влітку це буде пилосос з вакуумною машиною, то взимку на його місце встановлюватиметься пристрій для розкидання солі чи прибирання тротуарів від снігу. Цього року закупимо три зразки такої техніки. Це машини відомих брендів, які добре зарекомендували себе на ринку», – сказав заступник міського голови.

За словами Михайла Лисенка, якщо техніка справлятиметься з роботою, наступного року планують придбати ще понад 20 комбінованих машин, а за два-три роки Дніпро планує повністю відмовитися від прибирання вручну тротуарів у центральній частині міста та механізувати цю роботу.

Серед необхідних машин, які має намір закупити КП «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів», – піскорозкидувачі, автоматичний кран, вакуумна машина для механічного збору рідких відходів, самоскид, фриза, асфальтоукладач, установка для санації тріщин, тягачі, самоскиди тощо.

Загалом місто закупить близько 25 одиниць нової техніки на загальну суму 220 млн грн.

Заступник міського голови також повідомив, що цьогоріч буде оголошений тендер на закупівлю нових машин для аварійних служб КП «Дніпроводоканал» та «Міські теплові мережі». Також планують закупити нову форму для працівників комунальних служб.

«Комунальники працюватимуть у комфортних умовах, аварійні бригади матимуть нову сучасну техніку», – зазначив Михайло Лисенко.

Залишити відповідь