Дніпро зустрічає справжнє спортивне свято

Цими вихідними, 23 та 24 червня, на стадіоні «Метеор» у Дніпрі вперше проходитиме чемпіонат Європи з регбі-7 серед жінок. У змаганнях братимуть участь 12 команд. Крім збірної України, поборотися за першість до міста приїдуть команди зі Швейцарії, Норвегії, Нідерландів, Швеції, Фінляндії, Угорщини, Австрії, Ізраїлю, Чехії, Латвії та Румунії. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Цей чемпіонат є унікальною, престижною спортивною подією для нашого міста, оскільки до цього в Україні він не проводився. Офіційне відкриття чемпіонату – 24 червня, о 13.00. Спостерігати за іграми й підтримати регбісток зможуть усі охочі, адже вхід на стадіон для вболівальників – безкоштовний. Змагання супроводжуватимуться яскравим спортивним святом –федерації різних ігрових видів спорту, які представлені у Дніпрі, влаштують показові виступи.

Ігри розпочинатимуться о 10.00. У перший день проходитиме груповий етап, а в другий – плей-офф і фінал.

«Регбі-7 – захопливий вид спорту, який відрізняється особливою динамічністю. На полі зустрічаються дві команди, в кожній з яких – 7 спортсменів. Вони грають 2 тайми по 7 хвилин кожен. Запрошуємо всіх підтримати гравців», – сказав президент Федерації регбі м. Дніпра Денис Давидов.