ДніпроОДА – на першому місці серед облдержадміністрацій по завершеним у Prozorro торгам

За підсумками 2017-го ДніпроОДА посіла перше місце по завершеним торгам серед облдержадміністрацій. Торік вона завершила більше 21 тисячі торгів на 6,5 млрд грн, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«ДніпроОДА впровадила Prozorro першою в Україні. Наразі лідирує по завершеним торгам серед усіх облдержадміністрацій, – акцентував Валентин Резніченко. – Нині до Prozorro приєдналися вже понад 11 тисяч підприємців області. Вони виграють тендери по всій Україні і забезпечують наповнення бюджету Дніпропетровщини. Усі кошти йдуть на розвиток інфраструктури  регіону – таке завдання Президента України Петра Порошенка».

Очільник регіону додав, ДніпроОДА не збавлятиме темпів, навпаки, знає що, як і де вдосконалювати.

Прзорро_вовнутрь

У всеукраїнському рейтингу Дніпропетровська ОДА випереджає Донецьку, Київську й Харківську облдержадміністрації, позаду також Львівська та Полтавська.

Торік в Україні успішно проведено е-закупівель на 481,2 млрд грн.

ДніпроОДА перейшла на онлайн-закупівлі у Prozorro в серпні 2015 року. Одночасно стала вчити користуватися сервісом підприємців. Нині область – у трійці лідерів України за кількістю бізнесменів, які працюють через електронну систему.

За 2017 рік на Дніпропетровщині зареєстрували торгів на суму 47,9 млрд грн. Це в 3,3 рази більше, ніж у 2016-му.