Дніпропетровщина похизується своїми родзинками

Дніпропетровська область планує представити на туристичній виставці UITT-2018 “Україна – подорожі та туризм” п’ять напрямків. Про це повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб в Facebook. Пише “Укрінформ”.

“Ми готуємося представити Дніпропетровщину на туристичній виставці UITT-2018. В нашій області сміливо можна виділити 5 напрямків: історичний туризм, індустріальний (промисловий) туризм, екотуризм, діловий туризм (форуми, семінари) та  етно- й фестивальний туризм. У нас багато красивих місць, міст, містечок, сіл і селищ. Ліси, річки, озера, водосховища”, – написала Горб.

В ОДА також запропонували користувачам соцмереж визначити найулюбленіші місця відпочинку в області. У коментарях під постом, зокрема, називають гору Калитву поблизу річки Оріль, Старокодацьку та Богородицьку фортеці, Шолохівський (Токівський) каскадний водоспад, який ще називають “Червоні камені”, могилу Івана Сірка, Петриківку, садибу Бергманів у Солоному тощо.

Авторам трьох найцікавіших коментарів з фото обіцяно приз від облдержадміністрації.

Варто зазначити, що туристична виставка UITT-2018 “Україна – подорожі та туризм” триватиме впродовж 28-30 березня в Києві.