Дніпропетровщина прийматиме Міжнародний фестиваль духових інструментів

Майстер-класи від світових зірок класичної музики та вражаючі концерти. В Дніпрі пройде грандіозний міжнародний фестиваль духових інструментів DNEPR BRASS FEST. Його прийматиме Академія музики Дніпра, повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

У програмі DNEPR BRASS FEST – концерти і майстер-класи від світових зірок класичної музики з Німеччини, Австрії, Італії, Канади та України. Що не ім’я – то справжня музична величина. Будуть Отто Заутер та Андрій Ільків, які грають на трубі, Люка Бенуччи, майстер гри на валторні, Ален Трудель – на тромбоні. Приїдуть концертний менеджер Сабіна Кіердорф та телевізійний директор Йоахім Йокела.

15-19 грудня відбудуться безкоштовні майстер-класи:
– професора Вищої школи мистецтв у Бремені Отто Заутера (труба);
– першого валторніста флорентійської опери Люка Бенуччи;
– керівника відділу оркестрової майстерності Західного університету в Канаді Олени Трудель (тромбон);
– заслуженого артиста України Андрія Ільківа (труба);
– вокалістки Єви Лінд;
– телевізіонного директора Йоахима Йокела;
– композитора Енйотта Шнайдера;
– концертного менеджера Сабіни Кіедорф.

17 грудня о 18-00 відбудеться концерт Камерного оркестру Академії музики ім. М. Глінки під керівництвом Марії Ємець. Диригент: заслужений артист України Андрій Ільків. Солісти: Єва Лінд (сопрано), Отто Заутер (труба).

18 грудня о 18-00 на слухачів чекає концерт духового оркестру Академії музики ім. М.Глінки. Диригент: Ігор Грузин. Солісти: Ален Трудель (тромбон), Андрій Ільків (труба).

19 грудня о 18-00 відбудеться заключний концерт Dnepr Brass Fest з Академічним Симфонічним оркестром філармонії ім. Л.Коган. Диригент: Ален Трудель. Солісти: Отто Заутер (труба), Люка Бенуччи (валторна), Андрій Ільків (труба).

Фестиваль DNEPR BRASS FEST прийматиме Академія музики Дніпра (колишня консерваторія ім. Глінки), яка знаходиться за адресою: вул Ливарна, 10. Він проходитиме за підтримки генерального консульства Федеративної республіки Німеччини в Україні.

Залишити відповідь