Дніпропетровщина відкрита для нових інвестиційних проектів, – Валентин Резніченко

Електронні закупівлі, адмінпослуги та інвестцентр. Все це запроваджено на Дніпропетровщині для залучення коштів в регіон. Дніпропетровська область відкрита для нових інвестиційних проектів та працює над розширенням пропозицій для інвесторів. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Держоргани не мають втручатися у справи підприємців. Лише у разі виникнення проблем обласна влада повинна приходити їм на допомогу. На території Дніпропетровської області гарантуємо всі необхідні умови для реалізації нових та вже існуючих інвестиційних проектів», – зазначив Валентин Резніченко.

Він додав, що на Дніпропетровщині активно переводять в електронний формат адміністративні послуги. Вже мешканці регіону можуть отримати більше 100 послуг в режимі онлайн. І цей проект триває.

При ОДА працює інвестиційний центр. Він створений не лише для іноземців, а й для місцевих підприємців. Інвестцентр готовий супроводжувати індивідуально кожен новий проект, а також допомагати вже діючим підприємствам, що зіткнулися з будь-якими адміністративними проблемами.

«Багато проектів, що направлені на розвиток підприємництва, Дніпропетровська ОДА розробляє разом з громадськістю регіону. Дуже важливим розділом стратегічної сесії Дніпропетровщини, що нещодавно відбулася, були питання підтримки малого та середнього бізнесу, залучення інвестицій. Під час роботи сесії була розроблена реальна концепція створення належних умов для ведення бізнесу. Дніпропетровщина відкрита для нових інвестиційних проектів», – додав Валентин Резніченко.

За всі роки незалежності Дніпропетровщина залучила 7,25 млрд. дол. США. Це результат співпраці з Німеччиною, Великобританією, Нідерландами, Австрією тощо.

Залишити відповідь