Печать

Дніпропетровщина вже виконала річний бюджет, – Валентин Резніченко

11,3 млрд. грн. власних доходів надійшло до місцевих бюджетів Дніпропетровщини за підсумками 11 місяців і 2 тижнів 2015 року. Це на 2,2 млрд. грн. більше ніж планували на початку року. Про це повідомив глава регіону Валентин Резніченко.

«Дніпропетровщина вже заробила 11,3 млрд. грн. Це на 2,2 млрд. грн. більше ніж планували на початку 2015-го. І у нас ще два тижні до кінця року. Все це додаткові кошти на ремонт доріг, лікарень, шкіл, відкриття дитячих садків та реалізацію нових проектів розвитку регіону. Децентралізація, яку проводить Президент України Петро Порошенко, вперше за роки незалежності дозволяє містам і районам самостійно заробляти і самостійно розпоряджатися коштами», – зазначив Валентин Резніченко.

Очільник регіону додав, що Дніпропетровщина першою в Україні прийняла обласний бюджет – 2016. Дохід регіону в 2016-му зросте на 25%. На розвиток області в бюджеті-2016 передбачено 1,5 млрд. грн. Це на 65% більше, ніж цього року. Зокрема, майже втричі збільшено видатки на ремонт доріг, на водопостачання, удвічі – на обладнання, в 25 разів зросли витрати на придбання та ремонт житла.

Залишити відповідь