Дніпропетровщина здає кров для постраждалих у ДТП і бійців АТО

«Здай кров – врятуй життя» – всеукраїнська акція стартувала і на Дніпропетровщині. Кожен небайдужий може пожертвувати кров постраждалим у ДТП і бійцям АТО. Так область разом з усією країною проводить міжнародний Тиждень безпеки дорожнього руху. Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.

На цьому тижні кожен мешканець Дніпропетровщини може здати кров для постраждалих у ДТП і воїнів АТО. Акція тільки стартувала, і вже є перші 7 донорів у Дніпропетровську, Кривому Розі та Нікополі. П’ятеро з них здали кров для травмованих у ДТП, двоє – для бійців. Акція триватиме до кінця тижня.

Всього з січня по жовтень 2015го 4 тисячі 188 мешканців області здали кров для поранених в зоні АТО. Це дозволило заготовити майже 2 тисячі літрів крові і допомогти 302 військовослужбовцям.

Долучитися до програми «Здай кров – врятуй життя» і стати донором можна, прийшовши за адресами:

– м. Дніпропетровськ, вул. Героїв Сталінграда, 17. Обласна станція переливання крові. Щодня, окрім вихідних з 8.00 до 13.00.
– м. Дніпродзержинськ, вул. Інститутська, 6, філія обласної станції переливання крові. Щодня, окрім вихідних, з 7.30 до 15.00.
– м. Кривий Ріг, вул. Семашка, 12. Криворізька станція переливання крові. Щоденно, окрім вихідних з 7.30 до 13.00.
– м. Нікополь, проспект Трубників, 56/2, КП «Нікопольська станція переливання крові». Щоденно крім вихідних з 8.00 до 12.30.

Залишити відповідь