Дніпропетровськ стає зоною безкоштовного Wi-Fi, – Валентин Резніченко

Ще у двох багатолюдних місцях Дніпропетровська з’явився безкоштовний   Wi-Fi. Увійти до Інтернету тепер можна очікуючи друзів біля ЦУМу або поспішаючи на ділову зустріч по Катеринославському бульвару. У планах – безкоштовний Wi-Fi у всіх найбагатолюдніших місцях Дніпропетровська. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

Раніше Wi-Fi вже підключили на Набережній, Європейській площі, автовокзалі та площі біля залізничного вокзалу.

«Як і обіцяли, продовжуємо покривати мережею людні місця Дніпропетровська. Сьогодні Інтернет запрацював ще у двох точках міста. Тож діставайте свої смартфони та планшети, знаходьте мережу  iDnipro_Free – і вперед», – запрошує скористатися сучасними технологіями Валентин Резніченко.

Цьогоріч з’явиться Wi-Fi і в парку Глоби, Молодіжному парку на Червоному камені, кінцевих зупинках транспорту «Новий Центр» та «Під Новим мостом». На початку наступного року – ще у трьох точках: пр. Героїв на ж/м Перемога-6, кінцеві зупинки транспорту на вул. Московська та проспекті Миру. Всього в Дніпропетровську буде 13 місць, де можна скористатися безкоштовним Інтернетом.

Проект «Муніципальний Wi-Fi» облдержадміністрація впроваджує разом з волонтерами та активістами. Ідею, запропоновану під час Стратегічної сесії, підтримав очільник області Валентин Резніченко. До лютого 2016 року всі заплановані місця підключать до Інтернету.

Залишити відповідь