Дніпропетровська ОДА запропонувала волонтерам стати учасниками грантових проектів

Під час другого дня форуму «ГромадаFest» волонтери презентували власні проекти та обговорювали, як знайти фінансування на їх реалізацію. Радник голови ОДА Віталій Литвин запропонував учасникам подати заявки на участь у грантових проектах. Він нагадав, що в області діє спеціальний центр, який займається цими питаннями.

«На Дніпропетровщині зароджується ефективна система співпраці органів влади, громадських організацій, волонтерів. У першу чергу, це стосується реалізації грантових програм, направлених на вирішення соціальних проблем, розвитку регіону. Для цього за ініціативи очільника області Валентина Резніченка створено спеціальний центр. Його завдання – розробка проектів, представлення їх на міжнародних конкурсах та подальше супроводження. Ми завжди відкриті до ваших пропозицій та ідей», – сказав радник голови ОДА Віталій Литвин.

Під час круглого столу присутнім роздали бланки заяв на участь у грантових проектах. Для волонтерів це реальний шанс втілити у життя всі свої задуми, наголосила учасниця круглого столу волонтер Ольга Волкова.

«Коли я дізналась про грантовий центр, одразу ж звернулася туди зі своїм проектом. Не бійтесь облдержадміністрації. Люди, які там працюють йдуть на зустріч, вони відкриті – від звичайного співробітника до голови ОДА», – сказала вона.

«ГромадаFest» триватиме ще три дні. Завтрашній день присвятять донорству. Відбудеться і практичний семінар для виробників – поговорять про проблеми електронних закупівель Міноборони. Будуть представники організацій, які зможуть надати фахові консультації виробникам. У четвертий день вирішуватимуть проблеми переселенців. Підсумком форуму стане семінар та консультації з приводу соціально-правової підтримки постраждалих на Сході.

«ГромадаFest» проходить 26-30 серпня у Дніпропетровському театрі опери та балету (пр. Маркса, 72). Щодня круглі столи розпочинаються о 10.00.

Анкета учасника та відвідувача форуму – https://goo.gl/RAIIhn

План-схема виставки – http://imhocloud.com/image/7jXn

Залишити відповідь