Дніпропетровське управління Офісу великих платників податків ДФС інформує

Дніпропетровське управління Офісу великих платників податків ДФС нагадує, що згідно статей 42 та 421 Податкового кодексу України, суб’єкти господарювання мають право здійснювати листування з контролюючим органом в електронній формі.

Такий електронний сервіс можливо реалізувати через «Електронний кабінет платника». В головному меню особистого кабінету Вам необхідно вибрати розділ  «Листування з ДФС». З інструкцією по роботі з електронним сервісом «Електронний кабінет платника» можливо ознайомитись за посиланням: .

Меню «Листування з ДФС» дозволяє надіслати довільну кореспонденцію (лист, запит тощо) до відповідного органу ДФС. Робота в електронному кабінеті – це насамперед зручність для платника податків.

З метою економії часу та матеріальних ресурсів на підготовку, надсилання, обробку поштових повідомлень, Офіс ВПП ДФС пропонує юридичним та фізичним особам використовувати сучасні можливості Електронного кабінету платника для організації електронного листування із контролюючим органом.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС.