Дніпровська письменниця отримала престижну нагороду

Як ми писали раніше, повість дніпровської письменниці  Ольги Рєпіної «Світло не в моєму вікні» викликала шквал емоцій у суспільстві та різні точки зору педагогів. Адже це — правдива історія, яка сталась в одному з реабілітаційних центрів для дітей у Дніпрі.

Нещодавно книгу високо оцінили – повість отримала престижну нагороду. «Повість  у особі автора отримала премію Григорія Сковороди. Нагороджував пан ВолодимирШовкошитний. Поряд – шановні письменники та поети – також лауреати інших премій і колеги. Як приємно бути в одному човні з однодумцями. Дякую всім!», – прокоментувала вручення нагороди Ольга Рєпіна.

Нагадаємо,  події у повісті розгортаються у реальному навчально-реабілітаційному центрі «Горлиця», який знаходиться у Самарському районі Дніпра. Хлопець з діагнозом Ф70 потрапив у реабілітаційний центр у Дніпрі ще в юному віці. Його батько був позбавлений батьківських прав через асоціальний спосіб життя, а мати померла. Прикро те, що батько просто в очі говорив сину та педагогам те, що з Данила нічого путнього не вийде, він обов’язково буде красти та потрапить в’язницю.

Дарина Сухоніс