«Дніпровські енергетичні послуги» закликають юридичних клієнтів-боржників сплатити рахунки за електроенергію

Постачальник направив звернення підприємствам та організаціям, що мають непогашену заборгованість за січень-лютий 2019 року.

Серед боржників, що не виконують фінансові зобов’язання, водопостачальники (Марганецький, Покровський, Зеленодольський водоканали), виправні заклади (Покровський виправний центр №79, Солонянська виправна колонія №21, Криворізька виправна колонія №80).

Навчальні заклади (Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, Верхньодніпровський коледж Дніпровського державного аграрно-економічного університету, Дніпровський базовий медичний коледж), лікувальні заклади (Криворізький районний центр первинної медико-санітарної допомоги, Дніпропетровська міська клінічна лікарня №11, Кам’янська міська лікарня №9), підприємства житлово-комунального господарства (КП «Трамвай» у м. Кам’янське, КП «ЖИЛСЕРВІС-5» у м. Дніпро, ТОВ «ТЕПЛОЕНЕРГО»), промислові підприємства (Дніпровський електровозобудівний завод, ТОВ «ДНІПРОПРОМЛІТ») та ін.

Враховуючи соціальну значимість об’єктів «Дніпровські енергетичні послуги» нагадують своїм клієнтам про необхідність своєчасно сплачувати за електроенергію та раціонально її використовувати.

Уникнути накопичення боргів, зменшити витрати на електроенергію та інші енергоресурси можна за допомогою енергоефективних заходів за рахунок інвестора. На сайті ДТЕК ЕСКО, що фінансує та виконує енергоефективні проекти «під ключ», можна ознайомитися з прикладами заощадження від 50% до 90% електроенергії завдяки модернізації систем освітлення, опалення, електродвигунів, впровадженню інтелектуальних систем.

Нагадаємо, що з 1 січня 2019 року постачальник «Дніпровські енергетичні послуги» здійснює усі розрахунки та нарахування для майже 40 тис. юридичних та 1,5 млн побутових клієнтів Дніпропетровщини. Оператор системи розподілу відповідає за якість електропостачання, здійснює підключення та відключення споживачів, експлуатує та ремонтує енергооб’єкти, встановлює лічильники та фіксує їх показники.