Дніпрян закликають не бути байдужими (Фото)

У Дніпрі волонтери звернулися до небайдужих жителів міста – саме від таких людей залежить життя маленьких цуценят. Ці руді тваринки пережили багато горя. Народилися вони  біля дороги, де були зовсім нікому не потрібні. Цуценята в тримісячному віці перенесли важке захворювання. Зараз вони теж потребують вашої допомоги! Розповідають волонтери «Верности».

«Подивіться в їх очі, в них стільки болю, стільки страждань. Вони до цих пір не можуть повірити в те, що люди до них ставляться добре. Ці милі цуценята не можуть повністю довіритися людині. Зараз вони знаходяться на платній перетримці, в безпеці. Но за їх перебування там треба платити, а грошей на всіх малят не вистачає. Будь ласка, не проходьте повз цуценят. Допоможіть оплатити їх перетримку ще на деякий час, щоб вони могли добре соціалізуватися, довіритися людям, дочекатися своїх господарів», – пишуть волонтери.

Можливо, ви хочете подарувати комусь з рудих цуценят домівку, тепло и любов? Тоді пишіть нам скоріш!

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для руденьких”
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для руденьких»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.