Дніпрян запрошують на допрем’єрний показ фільму “Правило бою”

У вівторок (17 січня) о 18.30 кінотеатр «Правда-кіно» запрошує на допрем’єрний показ фільму Олексія Шапарєва “Правило бою”.

У синопсисі до картини йдеться, що після завершення спортивної кар’єри колись знаменитий і успішний боксер, олімпійський призер і непереможний чемпіон Карпов, якого на екрані втілив Олексій Горбунов, присвятив себе вихованню майбутніх чемпіонів. Готуючи сина до майбутнього поєдинку за чемпіонський пояс, Карпов-старший вирішує взяти для нього спаринг-партнера, молодого і перспективного бійця з вулиці – Тараса. Хлопець демонструє непогані результати в рингу, тренування з ним можуть серйозно підвищити рівень Ігоря, на якого попереду чекає дуже відповідальна і непроста зустріч з досі непереможним бійцем. Проте доля розпоряджається так, що саме Тарасу доведеться вийти на вирішальний поєдинок проти лютого і дуже жорсткого супротивника, бій з яким стане апогеєм цієї небезпечної і вражаючої історії з непередбачуваним фіналом.

Очікується, що на показ приїдуть спеціальні гості заходу – продюсери Андрій Єрмак та Артем Колюбаєв, режисер Олексій Шапарєв, а також актори: Євген Галич, Дмитро Ступка, Павло Лі, Сергій Житніковський, Владислав Никитюк.

_____

Залишити відповідь