Дніпрянам розкажуть про сучасне життя стародавньої столиці

Історичні квартали поряд із сучасними хмарочосами, старі храми – із улюбленими місцями туристів, дівчата в кімоно – із людьми в повсякденному одязі. Майже півсотні фотографій про те, чим сьогодні живе та дихає японське Кіото, можна побачити на виставці в художньому музеї у Дніпрі. Вона експонуватиметься до 27 листопада, повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Фотовиставка «Кіото – історія та сучасне життя стародавньої столиці» зібрала 48 знімків 24-х японських та українських фотографів. Серед них – любителі та професіонали. Ці роботи відібрали з більш ніж 500 фото. Значну частину світлин надала Асоціація фотографів міста Кіото.

Фото покликані показати, чим живе місто сьогодні. На них – Кіото, з величчю старовинних архітектурних пам’яток та шаленим ритмом сучасного мегаполісу. Місто, яке й досі залишається культурною та релігійною столицею Японії.

Виставку можна переглянути до 27 листопада. Адреса художнього музею: вул. Шевченка, 21. Вихідні – понеділок, вівторок. Телефон для довідок: 744-60-35, 47-33-38.

Залишити відповідь