Дніпряни напередодні дня Святого Миколая можуть допомогти безпритульним тваринам

Минулий рік для громадської організації «Вірність» був дуже насиченим і плідним. Волонтери розробили Правила утримання домашніх тварин, передали їх на розгляд до міськради, а також провели багато акцій зі стерилізації для домашніх і безпритульних тварин.

«Ми проводимо ярмарок на підтримку бездомних тварин. У наших жителів дуже щедре серце, але вони не завжди знають, як допомогти. Ми просимо мешканців підтримати нас у цій акції і принести на наш ярмарок товари для продажу. Це товари, які ви зробите своїми руками. Наприклад, мило, браслетики, ляльки або будь-які інші товари hande-made. Лоти ми будемо розміщувати на нашій сторінці в Facebook  з 1 по 31 грудня. Найбільша виставка пройде в ТРЦ «Дафі» 11 грудня. На 1 поверсі біля ескалатора стоятимуть наші столики і ми проведемо великий благодійний ярмарок, де виставимо всі лоти, які нам принесуть», – розповіла волонтер організації Наталья Михайлова.

На ці гроші волонтери планують врятувати не одне життя. Також в цей же день організація проведе на другому поверсі ТРЦ святкові уроки доброти. Волонтери «Вірності» розкажуть дітям у доступній для них формі про те, як утримувати домашню тваринку, що йому необхідно, звідки беруться безпритульні тварини і як їм можна допомогти. Діти повинні розуміти, що тварини – це не іграшка, це наші домашні вихованці, які потребують певного догляду і турботи. Всі дітки, які прийдуть на уроки доброти, обов’язково отримають призи та подарунки.

Ярмарок буде проходити 11 грудня з 12:00 до 16:00 в ТРЦ за адресою Зоряний бульвар, 1А. Бажаючі передати лоти на ярмарок можуть звертатися за телефоном 067 567 69 95 (Марина).

Залишити відповідь