Дніпряни вирішили боротися за ProZorro

На сайті петицій Дніпра була зареєстрована заява щодо використання системи ProZorro для допорогових закупівель Дніпровської міської ради. Як зазначає автор петиції Денис Селін, за 2017 рік використання системи ProZorro на допорогових закупівлях (до 200 тисяч гривень для товарів та послуг та 1,5 мільйонів гривень для робіт) дозволило Дніпровській міській раді зекономити 63 млн грн.

«Вимагаємо за будь-яких обставин залишити в силі рішення Дніпровської міської ради №30/9 від 8.06.2016 з усіма змінами та доповненнями, а саме – залишити незмінним обов’язкове використання системи ProZorro для відбору найбільш економічно вигідної пропозиції через конкурентні процедури (за аналогією до процедури відкритих торгів) для всіх закупівель Дніпровської міськради та підпорядкованих їй підрозділів, очікувана вартість яких не перевищує 200 тисяч гривень для товарів та послуг та 1,5 мільйонів гривень для робіт», – написав автор документу.

Петицію зареєстрували сьогодні, 13 червня. Її підтримало 2 особи з 900 необхідних. А от до кінця збору підписів ще 30 днів.