Дніпрянин вирішив розібрати Центральний міст на метал (Фото)

Днями по  спецлінії 102 надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що на Новому мосту у Дніпрі невідомий вирізає кабель. Патрульні прибули на місце і виявили 33-річного громадянина з мішком металобрухту. Той поповнював його кронштейнами для кріплення кабелів, які знімав зі споруди. Чоловіка затримали й доставили до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції для пояснення своїх дій.

5 3 4

Але на цьому «металеві» пригоди не закінчились. Ще одного любителя дармового металу виявили на вулиці Добровольській. Близько 18-ї години спецлінії 102 зателефонувала мешканка одного з будинків і повідомила, що невідомий намагається викрасти телекомунікаційний щит. Патрульні прибули за вказаною адресою. Охоронці порядку опитали місцевих мешканців і дізналися, що невідомий потягнув щит вбік вулиці Байкової, зазначають у прес-службі поліції.

Поліцейські пішли туди і виявили у дворі одного з будинків вказану металеву споруду та поряд з нею чоловіка, який назвався господарем. Чоловік зізнався, що він самостійно демонтував щит та притягнув до свого домоволодіння. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Соборного відділку поліції та передали їм крадія.