До новорічних свят маленьким дніпропетровцям підготували насичену програму

 

З 19 грудня і до 1 березня вже нового року Дніпропетровськ зануриться у яскраву атмосферу зимових свят. На День Святого Миколая відкриють головну ялинку міста. Також найближчим часом свою роботу розпочнуть новорічні містечка. Загалом до святкових гулянь підготували понад 500 заходів.  Про це в ході прес-конференції повідомив начальник управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради Євген Хорошилов.

свято для дитей

Головну ялинку Дніпропетровська відкриють 19 грудня о 18:00. Новорічну красую встановлено на площі Героїв Майдану.

«Це найбільша ялинка у місті. Крім неї, у центрі міста також працюватиме ковзанка та велике ілюміноване містечко з казковими героями. Тут будуть проводитиметься святковий ярмарок, облаштують атракціони та інші розваги. Містечко працюватиме протягом місяця. Ковзанка зустрічатиме всіх бажаючих до 1 березня», – розповів Євген Хорошилов.

игрушки

Ще одну міську ялинку традиційно відкриють у парку ім. Глоби. Це буде єдина в Україні ялинка з живої хвої та з обертальним механізмом. Її висота сягає 26 метрів.

На урочисте відкриття запрошують мешканців і гостей Дніпропетровська.  Її відкриють 26 грудня о 17:00.  Тут відбудеться велика костюмована вистава «Попелюшка». Це новорічне містечко з великою кількістю атракціонів і розваг працюватиме до Свята Водохреща – 19 січня.

Євген Хорошилов також зазначив, що ще одне з найулюбленіших місць родинного відпочинку дніпропетровців – ялинкове містечко у парку ім. Шевченка відкриє свої двері 24 грудня.

Також за його інформацією, в різних районах Дніпропетровська будуть облаштовані загалом 10 новорічних містечок. Їх розмістять на площах, у скверах та біля торгівельних центрів.

Загалом протягом Новорічних свят проведуть понад 500 урочистих заходів.

 

Залишити відповідь