До Сватового рушили ще три фури з гуманітарною допомогою від Дніпропетровщини, – Валентин  Резніченко

Чергову гуманітарку відправили з Дніпропетровщини до Сватового. Одразу три фури з цементом та металопрокатом рушили до луганського міста. Там на них вже чекають дніпропетровські будівельники. Вони допомагають у відновленні пошкоджених будинків та лікарні.

сватово1

Дніпропетровщина однією з перших відгукнулася на заклик президента Петра Порошенка допомогти постраждалому місту. За кілька днів в області зібрали перші 20 тонн будівельних матеріалів, а потім волонтери та підприємці робили це ледь не щодня.

сватово2
«Вже відправили до Сватового 12 вантажівок з шифером, склом, клеєм та іншим. Цим не обмежуємось. Відновлювати домівки та лікарню місцевим мешканцям допомагають наші будівельники. Їх більше сотні, – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Сьогодні відправляємо ще три фури. У них – цемент та металопрокат».

сватово3
Заступник голови ОДА Володимир Пруцаков зазначив, що дніпропетровські будівельники допомагають відновлювати у Сватовому 7 об’єктів. Чергові матеріали знадобляться їм для укріплення металевих конструкцій та фундаменту.

сватово4

Залишити відповідь