Доба в АТО: обстріли по всіх напрямках з використанням 82-мм мінометів

Розпочинаючи з 18-ї години 13 листопада, російсько-терористичні найманці продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках.  Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише Укрінформ.

На Донецькому – з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – терористи вели провокаційний вогонь по Опитному, Пісках, Мар’їнці, Новгородському, Новоселівці Другій, Верхньоторецькому, Красногорівці та Авдіївці. Крім того, для обстрілів наших позицій поблизу Авдіївки злочинці використовували 82-міліметрові міномети.

На Артемівському напрямку по Майорську терористи вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На Маріупольському – по Ломакиному – зі стрілецької зброї. Крім того, найманці вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї по наших позиціях поблизу Новотошківського та Широкиного.

Близько 20-ї години в районі Верхньоторецького відбулося бойове зіткнення, яке традиційно завершилося втечею ворога з поля бою. При цьому в ході 2-годинного бою російсько-терористичні війська застосовували не лише озброєння БМП-2, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а й 82-міліметрові міномети, які, відповідно до Мінських домовленостей, вже мали б бути відведені не лише Української стороною, а й найманцями.

Залишити відповідь