ДТП у Дніпрі: травмовано 2 дітей (Фото)

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими сталася вчора, 20 липня, о 22 годині 20 хвилин, у Дніпрі. За попередніми даними, водій автомобіля “Subaru Forester”, рухаючись по вулиці Маршала Малиновського, з боку Самарського моста в напрямку Мерефо-Херсонського моста, скоїв зіткнення з автомобілем “ГАЗ-3302”, який після удару перекинувся.

1 (1)

Внаслідок автопригоди водій “Subaru Forester” та троє пасажирів “ГАЗ-3302”, серед яких двоє діточок двох та шести рочків отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до медичних закладів. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

2

Шановні водії! Поліцейські Дніпропетровщини вкотре закликають до неухильного дотримання ПДР під час руху автомобільним транспортом. Переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування на дорозі може призвести до трагічних наслідків.

Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе та своїх пасажирів, а і за інших учасників дорожнього руху. Щоб дорога до пункту призначення завжди була безпечною, будьте уважними та відповідальними, адже кожного з нас дома чекають близькі та рідні люди.

Відділ управління превентивної діяльності
Головного управління Національної поліції
в Дніпропетровській області.

Залишити відповідь