Два десятки водоводів побудували на Дніпропетровщині цьогоріч, – Валентин Резніченко

30 тисяч мешканців Дніпропетровщини цьогоріч назавжди забудуть про проблеми з водою. Два десятки водоводів збудували та відремонтували по всій області. Частина з них вже працює, налаштування інших завершать з дня на день. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко під час засідання Кабміну.

 «Я був шокований, коли на виїзних прийомах у районах області побачив, що селяни по 20 років живуть без питної води. Раз на тиждень приїжджає машина, наповнює бетонний басейн. Цією водою, яку купують втридорога, люди миються, її п’ють, на ній готують, – розповів Валентин Резніченко. – Сьогодні програма з забезпечення водою мешканців області для мене, як для людини, пріоритет, як для чиновника – обов’язок».

У 2015 році будівельники проклали 130 кілометрів труб. Два десятки побудованих та відремонтованих водоводів дозволяють забезпечити питною водою 30 тисяч сільських мешканців, які ніколи не мали її в своїх будинках.

«На цьому ми не зупинимося. За два наступні роки прокладемо 380 кілометрів труб. Воду отримають 70 тисяч мешканців області», – повідомив Валентин Резніченко.

Залишити відповідь