Дві крадіжки за один день: як у Дніпрі затримали злочинця (Фото)

У Дніпрі, близько 4-ї години ранку поліцейські, рухаючись по вулиці Надії Олексієнко помітили підозрілого громадянина, який, побачивши патрульне авто, різко змінив напрямок руху та пішов убік балки по вулиці Флотській. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Інспектори вирішили його наздогнати та перевірити чоловіка, втім той зник із поля зору. Але це не завадило охоронцям порядку його знайти під припаркованим неподалік автомобілем. Громадянин заховався, сподіваючись, уникнути відповідальності за крадіжку. Поряд з ним лежав моток кабелю довжиною 38 метрів. Як пояснив затриманий, він його зрізав на вулиці Робочій. Як з’ясувалося, мешканець Дніпра вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Під час перевірки 26-річного чоловіка, в нього виявили мобільний телефон. Той був вимкнутий. Приблизно у цей час спецлінії 102 надійшло повідомлення про крадіжку мобільного на вулиці Робочій. Охоронці порядку одразу перевірили код телефону, виявленого у затриманого і увімкнули його. Як виявилося, це саме той мобільний, який півгодини тому вкрали у заявника. Аби уникнути відповідальності за скоєне затриманий громадянин запропонував патрульним хабар – 1500 гривень.

Поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт пропозиції неправомірної вигоди, вилучила кабель та телефон. Порушника закону доставили до Чечелівського відділку поліції.