Енергозбереження, машинобудування та IT: Фінляндія розширить економічну співпрацю з Дніпропетровщиною

Фінляндія прагне розвивати економічну співпрацю з Дніпропетровщиною. Найпривабливіші для інвестицій – енегрозбереження, машинобудування, IT-проекти. Про це стало відомо під час зустрічі очільника області Валентина Резніченка та Посла Фінляндії в Україні Юха Віртанена. В делегації – не лише дипломати, а й іноземні підприємці. Голова ОДА запевнив гостей: Дніпропетровщина гарантує безпеку інвестицій та прозорі умови ведення бізнесу.
«Зараз дуже важливо довести бізнесменам, що на Дніпропетровщині безпечно і сюди можна вкладати гроші. Тільки так ми зможемо зробити життя нашого й інших регіонів кращим. Компанії області вимагають нових ринків збуту. Ми зацікавлені у розвитку економічної співпраці з Фінляндією», – зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Валентин Резниченко
Він додав, що Дніпропетровщина – надійний партнер. ОДА не втручається в процес ведення бізнесу, а лише допомагає у разі виникнення адміністративних проблем. Для цього створили спеціальний Інвестцентр.
«Дніпропетровщина – стратегічна область України з розвиненою промисловістю. Дуже важливо підтримувати і зміцнювати торговельні відносини між нашими країнами і регіонами. Зараз є можливості для розширення співпраці в галузі енергоефективності, машинобудування, ІТ сектора», – повідомив Надзвичаний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Юха Віртанен.

Посол Финляндии
Іноземні гості запросили програмістів Дніпропетровщини долучитися до міжнародного форуму IT-компаній, який відбудеться цьогоріч. А ще – запропонували провести в області бізнес-форум країн Північної Європи.

Залишити відповідь