Facebook тестує послугу для людей, що розлучаються

Соцмережа оголосила, що випробовує нові інструменти, які спростили б тему невдалих стосунків. Про це пише gazeta.ua із посиланням на BBC.
Зараз, якщо ви не хочете бачити нагадувань про чиєсь існування, певного користувача можна розфрендити або забанити. Проблема в тому, що він, швидше за все, про це дізнається, що не дуже добре, бо заблокувати людину – не найкращий спосіб показати, що ти спокійний і незворушний.
Новий інструмент Facebook змінює те, що бачить ваш колишній/колишня, але при цьому він чи вона не знатимуть, що ви якось змінили налаштування.
Він також дозволяє:
*бачити менше постів і згадок про екс-партнера на Facebook, не розфренджуючи і не блокуючи його при цьому. Його пости не з’являтимуться у вашій стрічці, а ім’я не пропонуватиметься, коли людина пише нове повідомлення чи тегує друзів на фото,
*обмежити ваші фото, відео чи статуси, які може побачити колишній партнер,
*Редагувати тих, хто може бачити ваші колишні фото з партнером і видалити теги зі своїм ім’ям із постів з тією людиною.
За повідомленням Facebook, новий інструмент оприлюднять незабаром. “Ця робота – частина наших постійних зусиль із розвитку ресурсів для людей, які проходять складні моменти в житті”, – повідомляє Келлі Вінтерс, продакт-менеджер соцмережі, -Сподіваємося, нові інструменти допоможуть людям завершувати стосунки на Facebook легше і комфортніше”, – додає він.

Залишити відповідь