Forbes назвав найбагатших музикантів року

Журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів світу в 2017 році. Список очолив американський репер Шон Комбс, більш відомий як Дідді. За інформацією видання, в 2017 році він заробив 130 мільйонів доларів. Цей рік став для артиста найприбутковішим за всю кар’єру. Продаж частини акцій компанії Sean John, яка займається виробництвом модного одягу, принесла реперу 70 мільйонів доларів. Пише Радіо Максимум.

На другому місці рейтингу розташувалася американська співачка Beyonce, яка в нинішньому році заробила 105 мільйонів доларів. Більшу частину цієї суми артистці приніс сьомий концертний тур на підтримку альбому Lemonade.

Третім у списку став канадський репер Дрейк. За 2017 рік він заробив близько 92 мільйона доларів, в тому числі завдяки концертному туру в підтримку студійного альбому Views.

У десятці рейтингу також опинилися канадський виконавець Ейбел Тесфайе, більш відомий як The Weeknd (92 мільйона доларів), британська група Coldplay (88 мільйонів доларів), американська рок-група Guns N ‘Roses (84 мільйона доларів), канадський співак Джастін Бібер (83,5 мільйона доларів), музикант Брюс Спрінгстін (75 мільйонів доларів), британська співачка Адель (69 мільйонів доларів) і Metallica (66,5 мільйонів доларів).

Відзначається, що при складанні рейтингу використовувалися дані за період з 1 червня 2016 по 1 червня 2017 року.