Forbes назвав найрентабельніших голлівудських акторів 2015 року

Журнал Forbes опублікував список найбільш рентабельних акторів Голлівуду за підсумками 2015 року, пише gazeta.ua. Рейтинг очолив Кріс Еванс, який приніс кіностудіям 181,8 дол.на кожен витрачений на нього долар — багато в чому завдяки фільмам “Месники: Ера Альтрона” і “Перший месник: Інша війна”.
За ним слідує Міла Куніс (“Сходження Юпітер”, “Оз: Великий і Жахливий”), яка повернула кінокомпаніям 87,3 дол. за кожен заплачений їй долар. На третьому місці Скарлетт Йоханссон (“Месники: Ера Альтрона”, “Люсі”) — вона примножила свої гонорари в 85 разів.
У рейтинг також увійшли Гвінет Пелтроу (82,9 на долар), Емма Стоун (54 на долар), Кріс Хемсворт (42,1 на долар), Він Дизель (40,3 на долар), Дженніфер Лоуренс (39,1 на долар), Марк Уолберг (39,1 на долар) і Дуейн “Скеля” Джонсон (28,1 на долар).
При складанні списку враховувалися збори трьох останніх фільмів, в яких знялися актори, і гонорари, які їм за них виплачувалися. Анімаційні стрічки або картини, в яких вони виконали епізодичні ролі, в розрахунок не брали.

Залишити відповідь