“Форсаж 7” став найскачуванішим фільмом 2015 року

“Форсаж 7” оголошений самим нелегально скачуваним в мережі фільмом 2015 року за підсумками дослідження, проведеного компанією Exipio. Дані дослідження наводить Variety, пише gazeta.ua.
Сьому частину франшизи “Форсаж”, в якій грають Він Дизель, Пол Уокер, Джейсон Стейтем і Дуейн Скеля Джонсон, завантажили 44,8 мільйона разів. Фільм “Месники: Ера Альтрона” – на другому місці з приблизно 42 мільйонами завантажень. На третьому – “Світ Юрського періоду” (майже 37 мільйонів скачувань).
Картина “Шалений Макс: Дорога ненависті” (четверте місце) була завантажена майже 36,5 мільйона разів. На п’ятому – “П’ятдесят відтінків сірого” (32 мільйона завантажень).
У рейтинг Exipio потрапили і кілька фільмів 2014 року. “Інтерстеллар” за два роки був викачаний 46,8 мільйона разів, а “Американський снайпер” — 33,9 мільйона разів.
Оглядачі Variety звертають увагу на те, що масштаб піратського розповсюдження фільмів серйозно збільшився в 2015 році. Так, фільм 2013-го “Вовк з Уолл-стріт”, що лідирував у 2014 році за кількістю скачувань (30 мільйонів), у 2015 році з такими показниками навіть не увійшов би в першу десятку: стрічка “Kingsman: Секретна служба”, що знаходиться у новому рейтингу на десятому місці, зібрала більше (близько 31 мільйона скачувань).

Залишити відповідь