Геннадій Корбан: Ми хочемо розпочати національний діалог про майбутнє України

«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» виступає за докорінну модернізацію української держави на основі нової Конституції. Про це заявив сьогодні, 3 грудня, лідер УКРОПу Геннадій Корбан, звертаючись до делегатів І з’їзду депутатів місцевих рад, обраних від партії.

«Разом з активними групами громадянського суспільства, разом з нашими союзниками, ми хочемо найближчим часом почати національний діалог про майбутнє нашої країни. Ми хочемо прийти до спільної згоди щодо нового суспільного договору, покласти його в основу Конституції, яка повинна гарантувати не всевладдя корумпованих чиновників, а реальні права і свободи громадян», –заявив лідер УКРОПу.

Однак, за його словами, цей процес повинен бути підкріплений конкретними справами.

«Велике перевлаштування країни, її докорінна модернізація і заснування нової держави повинні стояти на міцному фундаменті реальних змін на місцях. Довіра до політики й до влади буде відновлена тоді, коли громадяни будуть бачити чітку мету і результат – сучасну й вільну країну, вільних громадян, відповідальну владу, здатну захистити нужденних і дати фахівцям можливість прислужитися своїй країні», – сказав Геннадій Корбан.

 

Залишити відповідь