Гімнастки Дніпропетровщини – одні з кращих в Україні

Призові місця, медалі та всеукраїнське визнання привезли гімнасти Дніпропетровщини із міста Суми. Там проходив Чемпіонат України з художньої гімнастики. Про це повідомили в департаменті фізкультури та спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації.

гимнастка1
З 10 по 16 листопада у Сумах проходив чемпіонат України з художньої гімнастики. У змаганнях взяли участь 580 спортсменок з 29 команд України. Дніпропетровську область представляли 62 гімнастки з 2 команд.
Дніпропетровська команда дитячо-юнацької спортивної школи з художньої гімнастики зайняла ІІ загальнокомандне місце.

гимнастка2
Ганна Галасюк в особистому заліку програми І дорослого розряду зайняла І місце, Настя Валентирова – ІІІ місце.
Еріка Прокоп’єва, Заріна Бабаєва, Поліна Демура, Влада Гнатушенко, Глафіра Балева зайняли ІІІ загальнокомандне місце в групових вправах ІІІ дорослого розряду.
Анна Галасюк, Настя Валентирова, Валерія Гапонова, Аліна Перемітько, Катерина Альошина, Катерина Гвоздухіна здобули ІІ загальнокомандне місце в групових вправах І дорослого розряду.
В групових вправах кандидатів в майстри спорту України (5 м’ячів) ІІ загальнокомандне місце вибороли Юлія Агалакова, Вікторія Клюєва, Настя Калюжна, Олександра Яремчук, Вікторія Майоренко.
Майстри спорту Дніпропетровщини: Ірина Шерстюк, Дар’я Сич, Анастасія Дрига, Вікторія Ільчук, Ася Пасинко зайняли ІІ загальнокомандне місце.
Загалом на Дніпропетровщині художньою гімнастикою займається 1787 спортсменів. З ними працює 79 тренерів.

Залишити відповідь