Гліб Пригунов привітав банківських працівників із професійним святом

З нагоди Дня банківського працівника голова обласної ради відвідав головний офіс «Ощадбанку» в Дніпрі.  Виступив із вітальною промовою та вручив працівникам банку особливі нагороди й грамоти.

“Сьогодні держава в змозі згуртувати зусилля задля добробуту населення. Тож на державні банки покладено велику відповідальність забезпечити стабільність у домівках кожного українця!” – Гліб Пригунов.

Також голова обласної ради зазначив, що, зокрема, Ощадбанк за останні півроку вийшов на новий ступінь свого розвитку, показавши зростаючі показники. «Ощадбанк» входить до трійки системно важливих банків, діяльність яких впливає на стабільність всієї банківської системи держави. За останній рік «Ощадбанк» майже на 6 млрд грн. збільшив власний капітал (з 13,50 у 2016 до 18, 9 у 2017р.) Залучив 147,2 млрд коштів клієнтів, що майже на 32 млрд більше, ніж у 2016 р, збільшив кількість банкоматів та торгівельних ПОС-терміналів. Ці показники засвідчують, українці стали більше довіряти «Ощадбанку!”

У своєму привітанні Гліб Пригунов також висловив подяку  іншим державним та комерційним банкам, адже всі вони є частинами однієї з важливіших сфер людського життя. Наостанок голова обласної ради побажав працівникам банків ефективності й результативності у роботі, здоров’я та теплих стосунків з близькими, посмішок і гарного настрою кожного дня!