Гліб Пригунов відкрив казкове містечко і привітав жителів Дніпропетровщини з Днем Святого Миколая (Фоторепортаж)

19 грудня голова обласної ради Гліб Пригунов взяв участь у відкритті казкового містечка, яке запрацювало у сквері біля облдержадміністрації.

«Новорічні й різдвяні свята завжди були, є і будуть найяскравішими і найочікуванішими із усіх свят. Для кожної людини, незалежно від віку, вони пов’язані зі здійсненням мрій, з вірою у краще. Сьогодні, у День святого Миколая, ми відкрили казкове містечко, яке стане гарним центром для дитячих розваг у Дніпропетровську.  Всім бажаю щирої сильної віри – віри у себе, у свою долю, у своє майбутнє. Віри у здійснення найзаповітніших мрій. Добра, здоров’я і веселих новорічних та різдвяних свят», – зазначив у своєму вітанні Гліб Пригунов.

Він також закликав дніпропетровців долучитись до благодійної акції зі збору подарунків для дітей-переселенців, яку у сквері організували волонтери.

Цього дня усі присутні отримали привітання від керуючого справами Дніпропетровської та Криворізької єпархії  УПЦ КП Владики Симона та церковного хору. Концертні програми та танцювальні флеш-моби працюватимуть до 20.00, весь час діють атракціони, інтерактивна будка для зв’язку зі святим Миколаєм.

DSC_0081

DSC_0083

DSC_0091

DSC_0120

DSC_0140

DSC_0274

DSC_0161

Залишити відповідь