Гліб Пригунов відкрив пам’ятник загиблим в АТО

Мамадалієв Володимир, Грачов Олексій, Губа Яків, Гладков Андрій, Світличний Олександр. Ці імена написані на пам’ятному знаку, що відкрили сьогодні на території управління ОК «Схід». Всі ці 5 офіцерів управління загинули під Іловайськом.

3

На церемонію відкриття знаку зібралися військові, побратими загиблих та їх родичі. «Вам, як нікому, не треба пояснювати, що найстрашніше лихо – війна. Боляче і жахливо від того, що війна забирає людські життя. Звістки про загибель учасників АТО – справжніх патріотів своєї Батьківщини – не обминули і ОК «СХІД», мешканців Дніпра і області», – звернувся до присутніх голова обласної ради Гліб Пригунов.

2

Тисячі військовослужбовців зараз воюють за нашу перемогу, здобуваючи її ціною власного життя. З початку війни 831 військовослужбовець ОК «Схід» не повернувся фронту. За словами командира військ ОК «Схід», генерал-майора Олександра Красноока, невдовзі на території управління планують установити пам’ятник усім офіцерам ОК «Схід», які загинули в АТО. Вічна пам’ять нашим захисникам, співчуття родинам. Низький уклін всім боронителям нашої держави! Слава Героям!