Голова облради Гліб Пригунов провів особистий прийом громадян

2 лютого голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов провів особистий прийом громадян. На ньому також були присутні керівники профільних відділів виконавчого апарату.

Зокрема, серед проблем, з якими громадяни звернулись до голови облради, були трудові відносини у Дніпропетровському академічному обласному молодіжному театрі. Прийнято рішення про проведення конкурсу на посаду директора цього театру. Дніпропетровців, які мешкають на пр. Гагаріна, 101 хвилювало питання укладення особистих договорів про надання послуг від МКВП «Дніпроводоканал». Ще одне питання стосувалося фінансування будівництва котельні та придбання нового обладнання для КЗ «Обласний госпіталь для ветеранів війни» ДОР». Також люди звернулися з приводу будівництва доріг у с. Братське.

«Головна функція обласної ради – працювати для громад. Кожен, хто звернувся отримав професійну відповідь та допомогу. Усі питання я беру під свій особистий контроль. Ті, які потребують додаткового обговорення, будуть винесені на найближчі сесії обласної ради», – зазначив Гліб Пригунов.

Більш детальну інформацію про те, як потрапити на прийом до керівництва обласної ради можна отримати за посиланням:

Залишити відповідь