Господарю не потрібна: у Дніпрі шукають дім для особливої вівчарки (Фото)

Мешканці Дніпра, не будьте байдужими! Сьогодні мова піде про особливу собаку, якій дуже потрібні дім і люблячі господарі. Це Рімма, молода німецька вівчарка, яка, скоріш за все, була чиєюсь домашньою улюбленицею. Одного дня з нею трапилася біда – перебігаючи через дорогу, вона опинилася під колесами автівки. На допомогу бідоласі прийшли добрі люди, відвезли до КП «Зооконтроль», де вона відразу потрапила на операційний стіл.

Рімма отримала дуже важкі травми, прогнози були невтішними та лікарі не здалися. Те, що вони зробили, можна назвати дивом: Рімма вижила, але одну лапу та хвіст довелось ампутувати. Наразі довгий період реабілітації закінчився і Рімма може їхати додому, от тільки невідомо, де той дім, куди їй їхати?

«Ми дуже ретельно шукали старих власників собаки. Якось пролунав дзвінок: чоловік довго і прискіпливо розпитував про стан Рімми, а потім кинув слухавку. Ми зрозуміли, що «такою» вона йому не потрібна. Її зрадили, – розповідають співробітники КП. – Увесь той час, що Рімма боролася за життя, ми їй обіцяли:  дівчинко, ти ще будеш щасливою, необхідною – тільки живи. Вона вижила, тож тепер наша черга виконати обіцянку. Інколи Рімма не розуміє, чому на неї дивляться з сумом? Вона ж така весела, грайлива, дуже активна собака, а ще гарно охороняє… Ми, звісно ж, розуміємо, як важко добре прилаштувати будь-яку особливу тваринку, але віримо, що саме для Рімми обов’язково знайдеться добра, відповідальна людина, яка подарує їй заслужені любов і турботу.

Допоможіть нам з пошуками обіцяного Ріммі щасливого життя,  звертайтесь до нас за телефоном: +38(067)908-89-86».