Громадські організації Дніпра підтримали Народного героя України Олександра Зеленюка

Представники громадських організацій Дніпра – волонтерських, ветеранських, підприємницьких у вівторок, 9 липня, запросили на зустріч кандидатів в народні депутати по різних округах.

 У числі запрошених був лікар-хірург, учасник АТО, Народний герой України, кандидат по 26 округу Олександр Зеленюк.

Як розповів на зустрічі Олександр Зеленюк, він виступає за якісну медицину, гідний рівень життя людей, підтримку малого і середнього бізнесу, зокрема, шляхом надання податкових пільг. «Я впевнений, що медицина для дітей і пенсіонерів повинна бути безкоштовною, а всі, хто працює – мати загальнообов’язкове страхування. Що стосується корупції в державі, вважаю, ми повинні почати з основ – боротьби з зарплатами в конвертах », – говорить він.

Зеленюк встреча с общественностью

Як учасника АТО, його також турбують питання соціального захисту учасників бойових дій та їх родин,  фізичної та психологічної реабілітації українських захисників,  наближення миру в нашій країні шляхом ефективної дипломатичної роботи України та її представників на міжнародному рівні.

Претендентам на парламентські крісла в цілому пропонувалося відповісти на п’ять конкретних питань. Зокрема, їм дали можливість представити свою програму і завдання в парламенті, висловити бачення вектору руху нашої держави і розвитку економіки, способи подолання корупції.

За результатами зустрічі представники громадських організацій Дніпра відкритим голосуванням підтримали Народного героя Олександра Зеленка як кандидата в 26-му окрузі.

Олександр Зеленюк балотується до Верховної Ради від «Європейської Солідарності», і йде в парламент з командою народного депутата ВР VIII скликання Тетяни Ричкової (27 округ). У цю команду також входять адвокат, правозахисниця і волонтер Юлія Сегеда (25 округ) та громадський діяч Віктор Найдьонов (24 округ).