Громадським активістам розкажуть, як отримати гранти на суспільно важливі проекти

Маєте цікаві, а головне корисні ідеї? Знаєте, як втілити їх у життя? 10 грудня завітайте на всеукраїнський форум щодо підтримки громадських ініціатив. У Дніпропетровській ОДА представники міжнародних організацій-донорів розкажуть, як отримати гранти на реалізацію проектів.

«Даний форум – чудова можливість отримати інформацію «з перших вуст». Представники міжнародних організацій розкажуть, як правильно підготувати грантовий проект та оформити заявку. Також поділяться своїми планами на наступний рік. Захід буде корисним та інформаційним. Ми зацікавлені у тому, щоб якомога більше громадських організацій області зуміли реалізувати свої соціально важливі проекти», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Під час форуму можна буде дізнатися корисну інформацію, поспілкуватися з представниками міжнародних організацій-донорів, обмінятися планами, отримати відповіді на питання.

Щоб стати учасником форуму, телефонуйте (056) 742-70-73 або заповніть реєстраційну форму. Захід проходитиме у Дніпропетровській ОДА (пр. Кірова, 1, 1-й поверх).

Залишити відповідь