Гуморист з Дніпра вразив новим талантом (Фото)

Одним з учасників «сліпих прослуховувань» нового сезону «Голосу країни-8» став відомий гуморист з Дніпра  Юрій Ткач, повідомляє 1plus1.ua.

Дніпрянин здивував своїм співочим талантом користувачів соцмереж, коли разом із Сергієм Бабкіним виконав жартівливу версію пісні «Солдат» за лаштунками «Танців із зірками», а також саунд-трек серіалу «Слуга народу» «Я люблю свою страну». Тепер Юрій вирішив підкорити і найбільшу вокальну сцену країни та розвернути крісла зіркових тренерів.

«Через те, що я КВНщик, завжди трохи танцював і співав. У дитинстві навіть брав мамин лак і співав перед дзеркалом, тому мій шлях на «Голос країни» почався дуже давно. А на проект прийшов тому, що дуже сильно скучив за Бабкіним, – жартує Юрій Ткач. – Якщо серйозно, я хочу своїм прикладом показати, що все в житті можливо, потрібно лише багато працювати та вірити у свої мрії».

Підтримувала Юрія Ткача під час виступу на «сліпих прослуховуваннях» його родина – дружина Вікторія та донечка Ліза.  Дніпрянин заспівав пісню «Я і Сара», яка викликала ажіотаж у залі.  Першим, пританцьовуючи, своє крісло розвернув Сергій Бабкін. За ним «здалися» інші судді. Але Юрій Ткач вирішив не брати участь у проекті, зазначивши, що є багато талановитих учасників, які чекають на свій шанс.