Гурт, учасником якого є криворіжанин, більше не виступатиме у відомому шоу (Фото)

Як ми писали раніше, на сліпих прослуховуваннях 8 сезону «Голосу країни» тріо «Nude voices» виконало пісню Beyonce «Running». У складі гурту — криворіжанин Артем Щербіна, син Таїсії Повалій – Денис  та дівчина Катерина.

Далі гурт потрапив до команди Тіни Кароль. Але під час прямих ефірів сталось непередбачуване – тріо «Nude voices» перетворилося на дует Каті та Артема, оскільки їхній колега Денис несподівано залишив гурт.

«Ми хотіли бути першим тріо на проекті, які дійде до прямих ефірів. Ми були майже біля мети. Але, на жаль, один із нас відмовився. Однак інтереси гурту важливіші, ніж інтереси однієї людини, тому ми йдемо далі», — прокоментував виступ криворіжанин Артем.

Також під час прямого ефіру був показаний фрагмент репетиції гурту, у якому Денис емоційно висловився стосовно наставниці – співачки Тіни Кароль.

«Я не люблю, коли мені вказують, що робити, як співати. Хай Катя та Артем самі слухаються велику господарку. Я звик бути головним», – казав він. Співачка конфлікт ніяк не коментувала. А от гурт під час прямого ефіру виступив яскраво, заспівавши попурі з пісень OST Starwars, In the jungle, Don’t worry be happy, Ghostbusters. Але у наступний етап «Nude voices» не потрапили.