Хлопці з Дніпропетровщини пройшли навчання у незвичайній школі

Цьогорічні канікули для спортсменів Покрова Дніпропетровської області стали по-справжньому винятковими, юні чемпіони пройшли навчання у літній школі радиста. Повідомляють у прес-службі міської ради. Для команди це було давньою мрією, про що говорить наставник зв’язківців, Микола Голуб.

– Літня школа працює лише тричі на рік, це головні збори, де представники зв’язку на коротких хвилях можуть спілкуватися, обмінюватися досвідом, знаннями, взяти участь у очних змаганнях, – розповідає Микола Гнатович. – За понад сорокарічну історію гуртка, ми вперше беремо участь у подібних заходах.
Літня школа проходила на Херсонщині, під егідою Українського державного центру позашкільної освіти. В ній навчалися 17 команд з 10 областей України.

Покров представляли Микола Коробка та Ілля Рабольт, хлопці стали призерами усіх етапів змагань, привезли додому п’ять медалей. Організатори високо оцінили підготовку покровчан, які залишаються безумовними лідерами зв’язку на коротких хвилях. Неодноразові володарі Кубку України, переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних змагань, вони підтримують відмінну спортивну форму, не зупиняючись на досягнутому.

Для Миколи та Іллі участь у літній школі стала справжньою подією, про яку розповідають із захватом, адже на Херсонщині спробували свої сили у очних змаганнях.