Художник з Дніпра пише незвичайні пейзажі (Фото)

Художник з Дніпра Олег Станічнов став відомим завдяки своїм імпресіоністським роботам. Усе життя дніпрянин захоплювався магією кольору, яку дарує нам навколишнє середовище. Своє натхнення він черпає в природі, тому, в основному, пише пейзажі та натюрморти. Художник прагне передати гру світла, неповторні відтінки кольорів і настрою, що дарує нам кожна пора року. Розповідає ukraineartnews.com.

«Природа змінюється кожні 15 хвилин. Тому треба вхопити цей настрій саме в цей момент, і потім виплеснути його на полотно. Головне, щоб це було відчуття природи, відчуття стану, який домінує в цей момент, його наповненість. Ти співпереживаєш цьому всьому і потім виплескуєш на полотно. Це наповнює моє життя постійним пошуком», – сказав він.

Для майстра ознакою професіоналізму є те, що картина зроблена декількома мазками, в яких переданий колір, світло, тінь і характер зображеного. Сьогодні роботи нашого представлені в кращих галереях Батьківщини та світу.

Зазначимо, що Олег Станічнов народився 24 червня 1987 року у Дніпрі. У 1999-2003 роках навчався в художній школі.  У 2008 році закінчив Дніпропетровський театрально–художній коледж за спеціалізацією – живопис.