Іноземний студент постачав на Дніпропетровщину «веселі солодощі» (Фото)

Заборонені в нашій країні наркотичні засоби 27-річний чоловік замовляв через інтернет-сайт з Нідерландів. Замовлення оплачував через термінал на електронний гаманець, вказаний на сайті. Отримував товар самостійно у пунктах кур’єрської служби доставки, зазначають у прес-службі поліції.

Крім солодощів з наркотичною речовиною студент-іноземець налагодив канал постачання в Україну спайсів та марихуани елітних сортів.

Усього під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили у хлопця 12 сліп-пакетів із шоколадом з марихуаною, 6 сліп-пакетів з курильними сумішами, 3 сліп-пакети з марихуаною елітних сортів та 9 цигарок з марихуаною. Таким чином було перекрито міжнародний канал постачання наркозасобів з Нідерландів на територію Дніпропетровської області.

Зараз вилучені речовини направлені на дослідження. Чоловіку загрожує покарання, передбачене ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), що карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2-х років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3-х років, або позбавленням волі на той самий строк.