Інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування різко зросла – штаб

Всього зафіксовано 58 обстрілів з використанням заборонених озброєнь, з них 32 на Маріупольському, 24 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише “Українська правда”.

Порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська 18 разів використовували міномети, тричі артилерію та один раз танк.

Так, на Маріупольському напрямку найгарячіше було неподалік Павлополя, де ворог вів вогонь з мінометів, 122-мм самохідних артустановок, вів штурмові дії, а в районі Красногорівки близько 22.00 двічі по укріпленнях ЗСУ стріляли з танка.

Позиції поблизу Мар’їнки, Тарамчука, Новотроїцького опинились під мінометним вогнем, а біля Гнутового, Талаківки, Чермалика та Широкиного російські окупанти стріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру.

Зі 122-мм самохідних артустановок незаконні збройні формування випустили чотири снаряди по населеному пункту Чермалик.

На Донецькому напрямку супротивник по опорних пунктах поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького та Луганського вів вогонь з мінометів, а шахту Путилівську (Бутівка) обстрілював з важких мінометів та гармат калібру 152 мм.

У районі Світлодарської дуги російські окупаційні війська вели вогонь по укріпленнях сил АТО з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині ворог не прицільно бив біля Трьохізбенки та Нижньотеплого.

Залишити відповідь