iPhone 7 в Україні пропонують за 70 тисяч

У світі офіційно стартував продаж iPhone 7, в українських магазинах також почали пропонувати новий смартфон Apple.

На даний момент ціни дуже різняться в залежності від постачальників (офіційних і “сірих”) а також кольору (в США чорні iPhone 7 розкупили за лічені години), передає Корреспондент.

В цілому, купити iPhone 7 в Україні можна від 26 тисяч гривень до 60 тисяч гривень за саму базову модель з 32 гігабайтами пам’яті.

iPhone 7 з 128 гігабайтами пам’яті пропонують від 30 до 73 тисяч гривень, а версія з 256 гігабайтами обійдеться не менше ніж за 37 тисяч гривень.

Що стосується iPhone 7 Plus, то за версію з 32 гігабайтами просять від 30 до 51 тисячі, з 128 гігабайтами – від 34 тисяч гривень до 65 тисяч, а за версію з 256 гігабайтами – від 37 тисяч і до 82 тисяч гривень.

Більшість офіційних постачальників ще не опублікували ціни на iPhone 7. Ті ж, хто все таки оприлюднив, ціни помітно нижче, ніж у “сірих” продавців.

Це пояснюється тим, що в Україні офіційні поставки почнуться не раніше листопада, та й вартість їх може бути вище заявленої, так у “білих” продавців часто можна зустріти примітка: “ціна товару на момент відвантаження може відрізнятися від ціни, зазначеної в попередні замовлення”.

Залишити відповідь