Історія про Різдвяне диво на всю країну: стартує конкурс короткого метру

Місцевий благодійний фонд «Родимий край» за підтримки КМДА та 1+1 медіа оголошують конкурс короткого метру на тему «Різдвяне диво». Усім добре відомо, що більшість див трапляється саме на Різдво. Кожен хоч раз у житті ставав його свідком. Цей конкурс – прекрасна можливість розповісти на всю країну про випадок, свідком якого ви стали. Адже найкращі роботи будуть показані в ефірі телеканалів групи 1+1 медіа на різдвяні свята.

Конкурс проходитиме у рамках фестивалю «Європейська зима. Свята на Поштовій площі». Прийом робіт розпочнеться 19 жовтня та триватиме до 29 листопада. Щоб взяти участь у конкурсі необхідно зняти відео до 3 хвилин, у якому розповісти про Різдвяне диво, свідком якого стали ви або ваші рідні, друзі. Жодних технічних вимог та жанрових вимог: відео можна знімати навіть на мобільний телефон, воно може бути знятим одним кадром,  коли  учасник чи хтось з його друзів/родичів розповідають чарівну історію про Різдвяне диво, тощо. Відео треба завантажити на YouTube або Vimeo та надіслати посилання на нього на сайт конкурсу<http://www.fest-ua.org>.

«Дива можна побачити навіть у повсякденні. Атмосферу свята ми створюємо своїми руками і  наша талановита молодь може долучитися до цього процесу. Мені дуже подобається тема конкурсу, і я сподіваюсь на активну участь хлопців та дівчат, які щедро поділяться з нами своїим Різдвяними дивами», – зазначає Євгенія Кисленко, керівник благодійного фонду «Родимий край».

Переможців конкурсу буде обрано голосуванням журі та оголошено 20 грудня на фестивалі «Європейська зима». Найкращі ролики будуть показані в ефірі телеканалів групи 1+1 медіа під час різдвяних свят. Призовий фонд конкурсу буде оголошено незабаром.

Фестиваль «Європейська зима. Свята на Поштовій площі» – це широкомасштабне святкування, мета якого – познайомити киян із новорічними та різдвяними традиціями різних країн Європи. З 10 грудня по 12 січня на гостей чекає дивовижна подорож різними європейськими країнами.

Місцевий благодійний фонд “Родимий край” був заснований 2008-го року. Серед основних завдань фонду – сприяння розвитку культури, реалізація науково-освітніх програм і заходів, пропагування здорового способу життя.

Залишити відповідь