Кам’янчани зможуть вирішити питання енергоспоживання у Центрі надання адмінпослуг

Починаючи з 18 червня спеціалісти «Дніпровських енергетичних послуг» окрім міського центру обслуговування прийматимуть клієнтів ще у ЦНАП: центральному відділенні (пр. Василя Стуса 10/12), Дніпровському (пр. Перемоги, 63) та Південному (вул. Затишна,3) філіалах.

Угоду про це підписали міський голова Андрій Білоусов та директор «Дніпровських енергетичних послуг» Юрій Федько. Завдяки такому партнерству енергопостачальна компанія стала ще ближчою до споживачів.

«Сьогодні у ЦНАП кам’янчани в одному місці можуть вирішити цілий комплекс життєвих ситуацій в соціальній, комунальній, майновій сферах. Тепер до переліку цих сервісів додаються ще й послуги електропостачальника. Це спрощує звернення клієнтів до «Дніпровських енергетичних послуг» та робить візит ще зручнішим», – сказав Юрій Федько.

Наразі кам’янський ЦНАП надає містянам понад 300 видів послуг та є одним з лідерів в Україні за цим показником. Серед іншого – реєстрація нерухомості та транспортних засобів, консультації із земельних відносин та ведення бізнесу, призначення пенсій, оформлення матеріальних допомог тощо.

У ЦНАП фахівці «Дніпровських енергетичних послуг» обслуговуватимуть побутових та юридичних клієнтів. Зокрема будуть доступні послуги з укладання договорів, переоформлення особового рахунку, прийом від юридичних споживачів Актів про використану електроенергію, проведення перерахунків та ін.