Кам’янські ліцеїсти стали найкреативнішими в Україні

Команда учнів 8-11 класів технічного ліцею імені А.Лигуна м. Кам’янського «Мозго builders» отримала нагороду за І місце на Всеукраїнській олімпіаді з креативності. Заявку на участь в олімпіаді у 2020 році надали 25 команд з усієї України, 4 з яких представляли Дніпропетровське обласне відділення МАН України. Повідомляють у прес-службі Кам’янської міської ради.

До складу команди технічного ліцею, під керівництвом тренера Мірошник Н.П., увійшли: Сівак Михайло, Антоновський Даніла, Онищенко Максим, Кузора Катерина, Нікіша Андрій, Величко Богдан, Гільмутдінов Ільдар.

У зв’язку із карантинними обмеженнями змагання відбувались дистанційно в он-лайн режимі.

За правилами змагань, команда, що складаються з дітей різного віку, обирає один із шести викликів (технічний, інженерний, науковий, імпровізаційний, художній або суспільний) і протягом року працює над вирішенням завдання.

Свої проєкти вирішення завдання команди представляють у вигляді вистави-презентації з декораціями, костюмами і макетами на олімпіаді креативності, яка відбувається в Україні. Переможці олімпіади креативності в Україні отримують право взяти участь у Всесвітньому фіналі олімпіади Destination Imagination, який відбувається щорічно в США.

Спеціальну нагороду олімпіади – відзнаку «Да Вінчі», за особливі технічні знахідки та дизайн проекту, отримала команда технічного ліцею «Мозго builders».

Онищенко Максим, учень 9 класу, окремо був відзначений та отримав персональну спеціальну нагороду.